Munkajog
Ismertető

Úgy gondoljuk, hogy a munkajogi szabályok és buktatók alapos ismerete, a jól megválasztott HR-politika és szabályrendszer, a megfelelő munkaerő megtartásának és motiválásának képessége és – amennyiben erre van szükség – a nem megfelelően teljesítőktől való megválás képessége bármilyen üzlet sikeréhez elengedhetetlen.

Munkajogi praxisunk a foglalkoztatáshoz kapcsolódó kérdések teljes spektrumát lefedi, és ügyfeleinknek a foglalkoztatási jogviszonyaik teljes életciklusa során segítünk, ami bizonyos esetekben végül perbe torkollik. Igyekszünk hozzáadott értéket teremteni ügyfeleink és üzleti tevékenységük számára azzal is, hogy a jogszabályi változásokat folyamatosan nyomon követjük és azokról, illetve arról, hogy az új szabályok hogyan érinthetik üzleti tevékenységüket, folyamatos tájékoztatást adunk részükre. Mindemellett segítséget nyújtunk nekik a változások folytán szükségessé váló intézkedések végrehajtásában is.

Ügyfeleink között hazai, valamint multinacionális cégek egyaránt vannak, így rengeteg tapasztalattal rendelkezünk a globális és nemzetközi standardok és megoldások honosításában és bevezetésében, mindezt úgy, hogy ügyfeleink a magyar jog által biztosított előnyöket maximálisan kihasználhassák.

Szolgáltatások

A csoport tagjai

Díjak és elismerések

gyors tippek
Hívjon minket!
Tegyen fel kérdést!


kövessen minket
LinkedIn RSSLegal500 Top Tier Firm Chambers and Partners EU
IFLR 1000
kereső

keresés     alapállapot