Bank és finanszírozás / tőkepiacok
Ismertető

Az Oppenheim teljes körű jogi szolgáltatásokat kínál a kivásárlások finanszírozása, a projektfinanszírozás és a banki szabályozás területén. Emellett a finanszírozáshoz és a befektetési szolgáltatásokhoz kapcsolódó speciális jogi tanácsadást is végzünk magyar alapú és a határokon átnyúló ügyletekben – magyar, angol és német nyelven. Csapatunk széles körű tapasztalattal rendelkezik a tőkepiacok területén is. Sikeresen képviseltünk ügyfeleket tőzsdei bevezetéssel egybekötött részvénykibocsátási ügyletekben (IPO), tőzsdei bevezetésekben és kivezetésekben, valódi értékesítéshez kapcsolódó és szintetikus értékpapírosítási ügyletekben, valamint komplex tőkepiaci tranzakciókban.

Mivel a nagy értékű finanszírozási ügyletek túlnyomó többségére az angol jog az irányadó, csoportunkba egy vezető nemzetközi ügyvédi irodától felvettünk egy az Egyesült Királyságban diplomát szerzett, pénzügyi joggal foglalkozó szenior ügyvédet is.

A jogi megoldások kialakításánál különös figyelmet fordítunk a pénzügyi és befektetési tranzakciók gazdasági szempontjaira; az erre a területre specializálódott ügyvédeink közgazdasági végzettséggel is rendelkeznek.


Szolgáltatások

A csoport tagjai

Díjak és elismerések

gyors tippek
Hívjon minket!
Tegyen fel kérdést!


kövessen minket
LinkedIn RSSLegal500 Top Tier Firm Chambers and Partners EU
IFLR 1000
kereső

keresés     alapállapot