Közigazgatási jog, energiajog és gyógyszeripar
Ismertető

A szektor specifikus szabályokkal érintett ágazatok szereplői folyamatosan változó szabályozási terhekkel, és egyre nagyobb számú hatósági intézkedéssel néznek szembe, amelynek következtében a vállalkozások fokozottabb és összetettebb tervezést és proaktívitást igényelnek. A változó szabályozási környezet, az új trendek megértése és az ahhoz való alkalmazkodás a regulált piacokon elengedhetetlen a megfelelő vállalati működéshez. Mindeközben a szabályozó hatóságok által alkalmazott megközelítések és elvárások ismerete is megkerülhetetlen elvárás.

Mivel tudjuk, hogy számos ágazatban és iparágban a sikeres és megalapozott jogi tanácsadás többet igényel, mint a kiemelkedő jogi tudás és lelkiismeretes odafigyelés a részletekre, az Oppenheim létrehozott egy külön szakcsoportot. Ezen szakcsoportot alkotó jogászok feladata a regulált iparágak, szakterületek jogi támogatása. Specializálódott tanácsadóink nemcsak a különféle ágazatspecifikus (nemzeti és EU-) jogi normák szakértői, hanem ismerik az iparágak működését és trendjeit, továbbá a szabályozó hatóságok gyakorlatát is.

Széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk számos ágazatban, amelyekben vállalkozások, szabályozó hatóságok, sőt még a jogalkotó számára is az ügyek széles körében adtunk jogi tanácsot, jogi támogatást, beleértve az energetikát (földgáz, villamos energia és megújuló energiaforrások), a bányászatot, a közműszolgáltatást (víz és szennyvíz), az egészségügyi és gyógyszeripari szektort és a közlekedési ágazatot.

Szolgáltatások

A csoport tagjai

Díjak és elismerések


gyors tippek
Hívjon minket!
Tegyen fel kérdést!


kövessen minket
LinkedIn RSSLegal500 Top Tier Firm Chambers and Partners EU
IFLR 1000
kereső

keresés     alapállapot