Fizetésképtelenség és reorganizációs ügyek
Ismertető

A fizetésképtelenségi és reorganizációs csoportunk kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a fizetésképtelenségi ügyekkel kapcsolatos tanácsadás területén, valamint reorganizációs megoldások és stratégiák kialakításában és megvalósításában. Mind a hazai, mind a határon átnyúló fizetésképtelenségi ügyek esetén legfőbb célunk, hogy a legösszetettebb ügyekben is olyan megoldást találjunk, amely a szigorú jogszabályi előírásoknak a lehető leghatékonyabban és értéknövelő módon felel meg.

A csoport a fizetésképtelenségi helyzetet megelőző reorganizációs és refinanszírozási tanácsadást nyújt pénzügyi nehézségekkel küzdő vállalkozásoknak, azok tagjainak és vezetőinek. Amikor a fizetésképtelenségi helyzet már elkerülhetetlen, az adós társaságnak nyújtott jogi segítség minősége még fontosabbá válik mind az adós, mind a hitelezők számára.

A csoport számos esetben nyújt jogi tanácsot ügyfelei számára hitelezői jogaikkal kapcsolatban, valamint ellátja ügyfelei hitelezőként történő képviseletét a fizetésképtelenségi eljárásokat megelőzően, valamint az eljárások során is, beleértve az azzal kapcsolatos peres ügyeket is. Ez a tapasztalat hozzájárul a magyar és a különböző külföldi fizetésképtelenségi szabályozások és a különböző jogrendszerekben alkalmazott jogi megoldások megértéséhez és azoknak a magyar ügyekben történő alkalmazásához. Ezenfelül a fizetésképtelenségi ügyek összetett jellegének köszönhetően a fizetésképtelenségi és reorganizációs csoport szorosan együttműködik pénzügyi, adójogi és büntetőjogi tanácsadókkal és más szakemberekkel.

Szolgáltatások

A csoport tagjai


gyors tippek
Hívjon minket!
Tegyen fel kérdést!


kövessen minket
LinkedIn RSSLegal500 Top Tier Firm Chambers and Partners EU
IFLR 1000
kereső

keresés     alapállapot